segon nivell

La familiarització amb les tècniques de primer nivell ens ha fet plenament conscients de la nostra anatomia subtil i hem après a fer circular l'energia pels nadis. El segon nivell de reiki es coneix també com el nivell de la transformació, en el sentit que ara entrem en contacte amb la idea que podem dirigir l'energia més enllà de l'àmbit físic i començar a treballar amb emocions i patrons mentals que ens obstaculitzen i impedeixen la nostra evolució.

Amb la sintonització de segon nivell, la freqüència vibracional de la persona s'intensifica i accedim a la possibilitat d'actuar a distància. És a dir que podem treballar per desfer patrons mentals o emocions que ens afecten negativament o també podem treballar amb persones o col·lectius encara que no els tinguem al davant.

Tot i que la sintonització és instantània, només la pràctica continuada farà que desenvolupem les capacitats recent adquirides i madurem aquesta nova visió. La durada mínima recomanada d'un segon nivell, des de la sintonització fins a la maduració seria d'uns 6 mesos.