Uncategorised

introducció al qigong amb bastó

 Taiji Yangsheng Zhang (太极养生杖)

Mitjançant extensions, flexions i rotacions, aquest mètode de QiGong treballa tota la columna vertebral: lumbar, dorsal i cervical, reeduca i corregeix defectes originats en la mala postura i treballa de forma isomètrica ambdues parts del cos, obre la cintura escapular i alinea les espatlles.

El bastó també s'utilitza per fer massatges als òrgans interns, estimular punts de pressió, coordinar la respiració i calmar la ment.

Els exercicis de QiGong amb bastó actuen sobre el sistema músculoesquelètic de l'esquena, això els fa molt adequats per prevenir i mitigar la lumbàlgia i la cerviàlgia.

Amb Raül Verdaguer

 

Data : Dissabte 20 d'octubre, de 10:00 a 13:00
Lloc: Centre Cívic - El Palmàs, C. Jaume Nuno, 4 - Sant Joan de les Abadesses

Aportació: 30€

 

més informació: http://www.yuandao.cat/ca/qigong-de-la-salut/taiji-yangsheng-zhang.html

sadhana matinal de kundalini: enlairar l'esperit

 

 

La paraula sadhana en sánscrit significa “pràctica espiritual diària, autodisciplina”. La pràctica de sadhana aporta estabilitat emocional i equilibri mental, ja que es treballa amb el subconscient, netejant pors, limitacions i pautes de conducta no desitjades.

En la sadhana que us proposem, comencem treballant amb una kriya, una sèrie d´exercicis que, en conjunt, comparteixen un objectiu concret. A continuació, fem una meditació amb 7 mantres, un per a cada chakra. Aquesta repetició crea patrons positius, sana el cos, aclara la ment i enlaira l’esperit.

Amb Neus Serrat

Dates a concretar
Sessió gratuita oberta a tothom