símbols de segon nivell

Com moltes altres disciplines, el reiki utilitza una sèrie de símbols associats a unes accions determinades. Alguns autors afirmen que els símbols del reiki tenen una antiguitat de més de 2.500 anys i són d'origen tibetà.

En el segon nivell s'instal·len tres símbols en el cos subtil: Cho-Ku-Rei, Sei-He-Ki i Hon-Sha-Ze-Sho-Nen. Aquests símbols actuen com a vàlvules que ens donen accès a diferents matissos de l'energia. Cho-Ku-Rei seria la vàlvula que augmenta el cabdal d'energia, Sei-He-Ki ens donaria accès a l'ambit emocional i mental, i Hon-Sha-Ze-Sho-Nen ens permet treballar a distància.

 
 

Ús dels símbols

Una vegada que t'hagis familiaritzat amb cadascun dels símbols, pots començar a practicar amb ells en les teves sessions. Després d'haber fer la preparació corresponent, pots utilitzar els símbols per intensificar la teva pràctica. Pots començar amb les tècniques de primer nivell i afegir-hi aquests símbols. L'ordre recomanat per a les sessions consisteix en utilitzar en primer lloc Hon-Sha-Ze-Sho-Nen per activar el treball a distància, a continuació Sei-He-Ki per arribar a les causes profundes de la qüestió que volguem tractar i, finalment, Cho-Ku-Rei per aportar el màxim d'energia purificadora al nostre treball.

 

Cho-Ku-Rei

Que l'energia vingui aquí i ara...

És el símbol que potència la canalització d'energia.
S'utilitza per purificar i vigoritzar.

 

 

 

 

 

 

 

 

Sei-He-Ki

El drac

Actua sobre el cos emocional i ajuda a disoldre patrons negatius i a prendre consciència de les causes profundes.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hon-Sha-Ze-Sho-Nen

El buda i hi ha dins meu veu el buda que hi ha dins teu

Amb aquest símbol activem la circulació de l'energia a distància. Actua en tots els nivells -físic, emocional, mental i espitirual.