Dai-Ko-Myo i les seves variants


Dai-Ko-Myo simbolitza l’univers sencer
 
Hiroshi Doi, mestre de reiki japonès


"Gran Llum que Resplendeix"

En algunes pràctiques, simbolitza la naturalesa búdica, és a dir el potencial que comparteixen tots els éssers de poder arribar al que es coneix com a il·luminació, l'estat en que es transcendeix el cicle del món samsàric i es passa a un estat de consciència pura. També es pot referir als ensenyaments de tots els budas, als llinatges de transmissió del Dharma.

Permet una connexió immediata amb la nostra naturalesa búdica, el que algun anomenen "ésser interior", per això és indispensable durant el procés de sintonització. També s'utilitza en l'autotractament i en el tractament d'altres. Potencia i accelera els efectes dels altres símbols.

Ens sintonitza amb energies d'alta freqüència, accelera la vibració del nostre cos i del camp energètic i neteja tots els canals (nadis) de manera immediata.

 

 


 

Variants

Takata va dibuixar símbols diferents per molts dels seus alumnes. Després de la seva mort, es va fer un treball de comparació de les variants dels tres primers símbols i se’n va triar un de cada. Això no va ser així amb el Dai-Ko-Myo, de manera que ara hi ha moltes versions diferents. Aquí hem aplegat algunes variants amb les quals hem experimentat, pràctica amb cadascuna d'elles i veuràs que, amb petites diferències, totes funcionen.