Uncategorised

sadhana matinal de kundalini: enlairar l'esperit

 

 

La paraula sadhana en sánscrit significa “pràctica espiritual diària, autodisciplina”. La pràctica de sadhana aporta estabilitat emocional i equilibri mental, ja que es treballa amb el subconscient, netejant pors, limitacions i pautes de conducta no desitjades.

En la sadhana que us proposem, comencem treballant amb una kriya, una sèrie d´exercicis que, en conjunt, comparteixen un objectiu concret. A continuació, fem una meditació amb 7 mantres, un per a cada chakra. Aquesta repetició crea patrons positius, sana el cos, aclara la ment i enlaira l’esperit.

Amb Neus Serrat

Dissabte, 2 de juny, de 07:00 a 9:30 del matí
Sessió gratuita oberta a tothom

introducció al qigong amb bastó

 Taiji Yangsheng Zhang (太极养生杖)

Mitjançant extensions, flexions i rotacions, aquest mètode de QiGong treballa tota la columna vertebral: lumbar, dorsal i cervical, reeduca i corregeix defectes originats en la mala postura i treballa de forma isomètrica ambdues parts del cos, obre la cintura escapular i alinea les espatlles.

El bastó també s'utilitza per fer massatges als òrgans interns, estimular punts de pressió, coordinar la respiració i calmar la ment.

Els exercicis de QiGong amb bastó actuen sobre el sistema músculoesquelètic de l'esquena, això els fa molt adequats per prevenir i mitigar la lumbàlgia i la cerviàlgia.

Amb Raül Verdaguer

 

Data : Dissabte 20 d'octubre, de 10:00 a 13:00
Lloc: Centre Cívic - El Palmàs, C. Jaume Nuno, 4 - Sant Joan de les Abadesses

Aportació: 30€

 

més informació: http://www.yuandao.cat/ca/qigong-de-la-salut/taiji-yangsheng-zhang.html

Política de privadesa

PROTECCIÓ DE DADES

En compliment de l’article 5 de la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre de Protecció de Dades de Caràcter Personal Espai Akasha us informa que les dades personals recollides des d’aquesta plana web no seran enregistrades a cap fitxer ni seran objecte de cap classe de tractament, sinó que seran utilitzades únicament per atendre les sol·licituds d’informació de les persones que s’adrecin a nosaltres per aquest mitjà.

Les dades en cap cas seran cedides a tercers sense consentiment previ.

 

AUTORITZACIÓ PER A ENLLAÇAR AMB ESPAI-AKASHA.NET

Queda autoritzada la creació d'enllaços cap a qualsevol apartat d'aquesta pàgina web sempre que quedi visible, a la barra d'adreces de l'explorador, l'adreça real a la qual s'accedeix.