ioga

 

 

classes setmanals de hatha

dav
amb Angie Larrosa
(dates i horaris a concretar)
En aquestes sessions combinem asanes dinàmiques amb asanes estàtiques amb una orientació més terapèutica que tènica, i treballem a partir de l'eix de la columna vertebral amb l'objectiu d'anar aquietant el cos per anar aquietant la ment.

Un dels elements fonamentals de les sessions és el pranayama -una sèrie de tècniques de respiració, que, combinades amb el treball amb bhandas, acompanyen tota la nostra pràctica i ens preparen per a la meditació.

Les classes estan obertes a tots els nivells i tenim molt en compte les condicions dels assistents abans de proposar asanes o pràctiques que puguin ser contraindicades.

 

 

ioga nidra

amb Angie Larrosa
(dates i horaris a concretar)
En aquestes sessions, a través de les successives etapes del nidra, anem entrant en un estat de relaxació profunda en què el cos està totalment immòbil però, a la vegada, la ment està conscient.

Elements fonamentals del ioga nidra són el sankalpa, la rotació de la consciència per tot el cos, el compte enrrere amb la respiració i la visualització.

Quan ja hem aconseguit mantenir-nos en la immobilitat del cos i la presència de la ment, amb la tènica de visualització permetem que aflorin continguts del nostre inconscient -sensacions, projeccions, pensaments... Això ajuda a fer conscients aquests continguts i a donar-los una capacitat transformadora.

Les aplicacions de la tècnica de visualització tenen molts nivells i són molt diverses. La visualització pot utilitzar-se per afavorir un aprenentatge, per complementar un entrenament, per ajudar en la recuperació després d'una lesió o una intervenció, per gestionar emocions o conflictes...  Això fa que es pugui ajustar a necessitats indidivuals o col·lectives.

 

 

hatha amb cadira

amb Angie Larrosa
(dates i horaris a concretar)
En els darrers anys ha anat sorgit tot un moviment dins del ioga que proposa una pràctica suau amb el recolzament d'una cadira i cada vegada són més les escoles que l'ofereixen.

Des d'un enfoc terapèutic, es treballen totes les articulacions i algunes asanas bàsiques: inclinacions, triangles, extensions, estiraments...

Com és tradicional en el ioga, la respiració acompanya tots els moviments. Les tècniques de pranayama afavoreixen la calma mental i cultiven la concentració.

El treball amb els bandhas, claus energètiques molt importants en el ioga, tonifica el sol pèlvic, la zona abdominal i les tiroides.

Aquesta modalitat de ioga és molt beneficiosa en casos de mobilitat reduïda, lesions o afeccions osteoarticulars, problemes respiratoris..

 

.

Agenda

Març 2023
L M X J V S D
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Vols rebre informació sobre les nostres activitats?