hatha

 

 

 

classes setmanals de hatha

amb Angie Larrosa
Classes setmanals

Dimarts, de 18:00 a 19:30
Divendres, de 16:30 a 18:00
D'alguna manera, podríem dir que el ioga hatha és el ioga clàssic, amb una tradició que alguns experts afirmen que es podria remuntar a més 6.000 anys. Les asanes o postures que es treballen en el ioga hatha són la base de la pràctica d'altres sistemes de ioga.

En les nostres classes de hatha seguim un ordre tradicional d'execució de les asanas o postures -escalfament, equilibri, triangle, extensió, inclinació, força, flexió, torsió i inversió- i es treballa a partir de l'eix de la columna vertebral. L'objectiu consisteix a anar aquietant el cos per anar aquietant la ment.

Un dels elements fonamentals de les sessions és el pranayama -una sèrie de tècniques de respiració, que, combinades amb el treball amb bhandas, acompanyen tota la nostra pràctica i ens preparen per a la meditació.

Les classes estan obertes a tots els públics i tenim molt en compte les condicions físiques i emocionals dels assistents abans de proposar asanes o exercicis que puguin ser contraindicats.

 

 

hatha amb cadira

amb Angie Larrosa
(dates i horaris a concretar)
En els darrers anys ha anat sorgit tot un moviment dins del ioga que proposa una pràctica suau amb el recolzament d'una cadira i cada vegada són més les escoles que l'ofereixen.

Des d'un enfoc terapèutic, es treballen totes les articulacions i algunes asanas bàsiques: inclinacions, triangles, extensions, estiraments...

Com és tradicional en el ioga, la respiració acompanya tots els moviments. Les tècniques de pranayama afavoreixen la calma mental i cultiven la concentració.

El treball amb els bandhas, claus energètiques molt importants en el ioga, tonifica el sol pèlvic, la zona abdominal i les tiroides.

Aquesta modalitat de ioga és molt beneficiosa en casos de mobilitat reduïda, lesions o afeccions osteoarticulars, problemes respiratoris..

 

.

NOTÍCIES!!

Properament...

Agenda

Setembre 2020
L M X J V S D
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30

Vols rebre informació sobre les nostres activitats?

Segueix-nos al nostre canal

Youtube logo