Tingues cura dels teus pensaments perquè es tornaran paraules.
Tingues cura de les teves paraules perquè es transformaran en actes.
Tingues cura dels teus actes perquè esdevindran costums.
Tingues cura dels teus costums perquè forjaran el teu caràcter.
Tingues cura del teu caràcter perquè formarà el teu destí,
i el teu destí serà la teva Vida.

- M.Gandhi

 

 

classes setmanals de ioga dinàmic

FullSizeRender 001
amb Ale Vilardell
Dijous, de 9:30 a 11:00

El ioga dinàmic basa el seu ensenyament en el ioga hatha, però la seva pràctica és més intensa i activa. Busca la fluïdesa a partir d'encadenaments de postures seguint un estil proper al ioga vinyasa, però on també hi són presents els moments de quietud.

Les sessions sempre parteixen d'una mateixa estructura:

  • Preparació del cos mitjançant moviments per despertar articulacions i musculatura: cervicals, espatlles, columna, pelvis...
  • Escalfament: moviments encadenats com les salutacions al sol.
  • Asanes: encadenaments de dos a quatre postures que es van repetint fins a la postura final on es respira de forma més prolongada.
  • Pranayama: regulació del control de la respiració i control del prana (energia vital). Es tracta d'una pràctica física però amb efectes físics més interns, ja que incideix en el sistema respiratori, el circulatori, l'energètic i el mental.
  • Meditació: mitjançant diferents elements com la respiració, els mantres o els objectes anem concentrant la ment (Dharana) per, poc a poc, aconseguir estats de Dhyana o meditació.
  • Relaxació: respirant, sentint, deixant anar i alliberant tensions i així integrar tots els beneficis de la pràctica.

 

 

matinals de ioga

amb Ale Vilardell
Tercer dissabte del mes
Primer trimestre 2019: 18 de gener, 15 de febrer i 14 de març.
Les matinals de ioga són propostes de sessions de ioga dinàmic que s'ofereixen el tercer dissabte de mes. És una activitat trimestral que busca aprofundir en aquest estil. Estan pensades per a alumnes que ja venen regularment a les classes setmanals, però també estan obertes a persones que vulguin anar una mica més enllà en la seva pràctica.

Les sessions s’estructuren de forma similar a com es planteja el ioga dinàmic setmanal: escalfament, asanes, pranayama, meditació i relaxació. Incorporant, però, postures i tècniques una mica més avançades que ens permetin anar més endins i descobrir noves sensacions. Si bé està recomanada per a practicants habituals, s'adapta a les necessitats i característiques de cadascú sense problemes.

 

 

NOTÍCIES!!

És important que confirmeu l'assistència a les classes. D'aquesta manera ens assegurem que es podem complir les distàncies de seguretat.

Properament...

Intensiu meditació calma mental
Diumenge, 9 d'agost, de 10:00 a 13:00

Agenda

Agost 2020
L M X J V S D
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31

Vols rebre informació sobre les nostres activitats?

Segueix-nos al nostre canal

Youtube logo