kundalini

El ioga kundalini és una tècnica mil.lenària coneguda com el Ioga de la Consciència.

Yogui Bhajan va portar aquesta pràctica a Occident l´any 1969. Considerant que dedicàvem poc temps al nostre creixement personal, ho va adaptar al nostre accelerat estil de vida, dissenyant sèries d´exercicis i respiracions en un ordre específic, conegudes com a kriyes, per tal d´aconseguir objectius d´una forma ràpida i directa. Aquestes kriyes potencien els òrgans i els sistemes del cos, canvien patrons mentals, milloren la salut i transformen l´estat d´ànim del practicant.

L'objectiu del ioga kundalini és desbloquejar el nostre cos i la nostra ment a través de la movilització de l'energia que resideix en la base de la nostra columna vertebral, anomenada kundalini i aconseguir relaxar-nos tant en el nivell físic com en l'emocional. Amb aquest objectiu s'utilitzen moviment dinàmics i assanes, pranayames, bandes, mudres, meditació i mantres.

La pràctica del ioga kundalini aporta beneficis com la reducció de l'estrès, la millora del descans nocturn o la claredat mental. A més, restableix els nivells i la circulació de l'energia, dóna seguretat i tranquil.litat, millora la comunicació, corregeix males postures, elimina el mal d'esquena, afavoreix la flexibilitat i la salut, i aporta felicitat...


Amb Neus Serrat
Dilluns, de 17:00 a 18:30
Dimecres, de 15:15 a 16:45 i de 16:45 a 18:30
Divendres, de 07:00 a 8:30

 

Nou!! Kundalini a la fresca

Et pot interessar...  Sadhana matinal de kundalini: Enlairar l'esperit