kundalini

"La importància de la pràctica iòguica està en la pròpia experiència interna
que origina múltiples solucions creatives oferint-nos l'autenticitat"

"Si no respectem la nostra naturalesa apagarem la capacitat de donar llum"

Yogui Bhajan

 

 

classes setmanals de kundalini

amb Neus Serrat
classes setmanals

Dilluns, de 17:00 a 18:30
Dimecres, de 17:00 a 18:30
El ioga kundalini és una tècnica mil.lenària coneguda com el Ioga de la Consciència.

Yogui Bhajan va portar aquesta pràctica a Occident l´any 1969. Considerant que dedicàvem poc temps al nostre creixement personal, ho va adaptar al nostre accelerat estil de vida, dissenyant sèries d´exercicis i respiracions en un ordre específic, conegudes com a kriyes, per tal d´aconseguir objectius d´una forma ràpida i directa. Aquestes kriyes potencien els òrgans i els sistemes del cos, canvien patrons mentals, milloren la salut i transformen l´estat d´ànim del practicant.

L'objectiu del ioga kundalini és desbloquejar el nostre cos i la nostra ment a través de la movilització de l'energia que resideix en la base de la nostra columna vertebral, anomenada kundalini i aconseguir relaxar-nos tant en el nivell físic com en l'emocional. Amb aquest objectiu s'utilitzen moviment dinàmics i assanes, pranayames, bandes, mudres, meditació i mantres.

La pràctica del ioga kundalini aporta beneficis com la reducció de l'estrès, la millora del descans nocturn o la claredat mental. A més, restableix els nivells i la circulació de l'energia, dóna seguretat i tranquil.litat, millora la comunicació, corregeix males postures, elimina el mal d'esquena, afavoreix la flexibilitat i la salut, i aporta felicitat...

 

 

sadhana matinal: enlairar l'esperit

amb Neus Serrat
(dates i horaris a concretar)
Sessió gratuita oberta a tothom
La paraula sadhana en sánscrit significa “pràctica espiritual diària, autodisciplina”. La pràctica de sadhana aporta estabilitat emocional i equilibri mental, ja que es treballa amb el subconscient, netejant pors, limitacions i pautes de conducta no desitjades.

En la sadhana que us proposem, comencem treballant amb una kriya, una sèrie d´exercicis que, en conjunt, comparteixen un objectiu concret. A continuació, fem una meditació amb 7 mantres, un per a cada chakra. Aquesta repetició crea patrons positius, sana el cos, aclara la ment i enlaira l’esperit.

 

NOTÍCIES!!

Properament...

Agenda

Setembre 2020
L M X J V S D
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30

Vols rebre informació sobre les nostres activitats?

Segueix-nos al nostre canal

Youtube logo