ioga per a l'embaràs

amb Ale Vilardell
classes setmanals
dijous, de 11:00 a 12:30
L'embaràs és un moment màgic i únic. És necessari assimilar amb calma les diferents etapes que comprèn i afrontar amb serenitat i acceptació tots els canvis que apareixen: la transformació del cos, els canvis que es produeixen en la ment, els canvis fisiològics i emocionals...

El ioga permet viure la gestació de manera conscient i present, connectant amb les necessitats reals de la mare. Afavoreix la connexió amb la pròpia essència i amb la saviesa de la intuïció materna que sovint oblidem. Ajuda a construir un vincle intrauterí que acabarà d'enfortir-se durant la vida extrauterina del nadó. Millora la circulació i la digestió. Enforteix el sistema nerviós. Ajuda a connectar amb la fortalesa interna. Augmenta la consciencia corporal. Alleuja possibles molèsties físiques... i un llarg etcètera de beneficis.

El ioga per a l'embaràs és un ioga enfocat a enfortir i flexibilitzar el cos i la ment a partir de les diferents tècniques que la pràctica ens ofereix: asanes, pranayama, meditació, relaxació... que esdevindran eines potencialment interessants per viure l'embaràs i el part amb plenitud. Eines que afavoriran un embaràs saludable i viure el part des d'un estat més natural i complaent.

Adreçat a embarassades a partir de la 12ª setmana. No són necessaris coneixements previs de ioga per assistir-hi.

ioga per a mares i nadons

amb Ale Vilardell
classes setmanals
adreçat a mares i nadons a partir del primer mes després del naixement fins a aproximadament el primer any del nadó 
(
dates i horaris a confirmar)

Sessions setmanals de ioga adreçades a mares que senten la necessitat de començar a moure el cos. El ioga esdevé una eina fonamental ja que atén a les necessitats físiques, emocionals i espirituals de la mare, alhora que ajuda a enfortir el vincle amb el nadó i a establir una relació de confiança mútua basada en l'amor i el respecte.

Mitjançant les asanes, els pranayama i les meditacions, el cos físic es va tonificant i recuperant després del part. Aquestes tècniques permetran, a més, recuperar el centre, el discerniment i la fortalesa interior, per a estar més desperta i receptiva a la intensitat que suposa la maternitat.

Així, el ioga per a mares i nadons aporta entre d'altres beneficis:

 • Col·locar la musculatura abdominal de la pelvis a la seva posició natural, com també els òrgans i les vísceres abdominals, prevenint les pèrdues d’orina i problemes de prolapses.
 • Enfortir i tonificar els teixits i músculs en general.
 • Equilibrar el sistema hormonal.
 • Gestionar els canvis emocionals.
 • Renovar i enfortir el teu sistema nerviós.
 • Alliberar estrès i tensions.
 • Descans i vitalitat necessaris per afrontar els reptes diaris de la maternitat
 • Compartir, fer tribu, amb altres mares i els seus nadons les experiències i els canvis que es viuen.

ioga en família

amb Ale Vilardell
Per a infants entre 3 i 7 anys
(dates i horaris a concretar)

Amb aquestes sessions es busca crear un vincle entre els membres de la comunitat que envolta l'infant. Es tracta d'una experiència divertida que busca implicar a tota la família: pares, mares, avis, àvies, tiets... i a tota persona amb qui l'infant té un lligam.

Mitjançant la pràctica, descobrim i gaudim dels beneficis del ioga amb presència, rialles, amor, moviment, meditació, pranayama, relaxació... al ritme de la música i els mantres.

Un espai de retrobament, de reconeixement, de respecte, de complicitat, de mirades que parlen, d'escolta i de comunicació.
Una oportunitat per trencar amb la rutina i els rols, i crear un entorn de pau en moviment i de quietud i silenci, per poder anar endins tots junts.

 

 

introducció a l'alimentació complementària...

amb Ale Vilardell
(dates i horaris a confirmar)
Cada vegada hi ha més famílies que decideixen oferir una alternativa alimentària diferent on els infants prenen un paper actiu en el procés de descoberta, coneixement i introducció dels aliments durant el procés de complementació i transició cap a una alimentació sòlida.

Aquesta mirada empoderadora vers als infants sovint genera dubtes sobre com portar-la al pràctica, tant en els espais familiars com en els comunitaris i socials (família, llars infantils, escoles...):

 • Quan introduir-la?
 • Com començar?
 • Què oferir?
 • Com organitzar-se?
 • Quins beneficis/ avantatges aporta?
 • Quins perills presenta?
 • Com es pot oferir-la fora de casa?

El mètode BLW o Alimentació a trossos, permet a petits i grans relacionar-se d'una altra manera amb l'alimentació. Respectant els ritmes i les necessitats dels infants, fent-los protagonistes d'un procés de desenvolupament més, com el motriu o el cognitiu.

El taller "Introducció a l'alimentació complementària de forma natural" intenta donar resposta a aquestes qüestions, resoldre dubtes i oferir propostes de menús equilibrats saludables.

Es tracta d'un taller destinat a mares, pares, avis i àvies, i per què no, altres familiars, però també a professionals que vetllen per la cura dels infants en els primers anys de vida.

 

 

intensiu de ioga per a embarassades

amb Ale Vilardell
Aquest taller s'ofereix dos dissabtes l'any en horari de matí
(dates a confirmar, de 10 a 14h)
Taller de 4 hores per a aprofundir en el procés de l'embaràs des de la pràctica del ioga. Per connectar amb una mateixa, amb el nadó, amb el cos, amb les emocions, amb la saviesa interior, la intuïció femenina i l'energia creadora i creativa. Per compartir amb altres embarassades el viatge cap a la maternitat. Per treballar dubtes, pors, inquietuds... Per arribar al final al part amb fortalesa, confiança i empoderamet, i viure'l amb presència, consciència, amor i felicitat.

Per gaudir de l'aquí i del ara.

 

 

ioga per a parelles embarassades

Amb Ale Vilardell
Aquest taller s'ofereix dos dissabtes l'any en horari de tarda
(dates a concretar, de 16 a 19h)
Taller de 3h on retrobar la parella en un moment vital de canvi per als dos. Una trobada de cos a cos, d'ànima a ànima i de cor a cor. Una oportunitat per vincular-se, per atendre i comprendre les necesitats vitals de l'altre. Per sentir, gaudir, emocionar-se i expressar lliure i conscientment.

Es tracta d'un espai pensat per intercanviar, comunicar i interaccionar amb la parella i el nadó a nivell físic, emocional i espiritual. Per treballar la parella i també el projecte de família que, com el nadó, es va gestant. Per compartir amb altres parelles aquest viatge tan especial cap a la mater i paternitat.

Durant la sessió es practica ioga amb parella, es realitzen moviments dinàmics per desbloquejar cos i emocions. També es fan meditacions actives per despertar la consciècia i trobar la veritable essència. Es prepara el dia del part i el postpart amb informacions útils i pràctiques tant per la mare com per la parella (fases del part, paper de la parella en cadascuna, lactància, cures del nadó i de la mare durant el postpart, alimentació durant embàras i durant el postpart). I es comparteixen dubtes, inquietuds, ilusions...

NOTÍCIES!!

És important que confirmeu l'assistència a les classes. D'aquesta manera ens assegurem que es podem complir les distàncies de seguretat.

Properament...

Intensiu meditació calma mental
Diumenge, 9 d'agost, de 10:00 a 13:00

Agenda

Agost 2020
L M X J V S D
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31

Vols rebre informació sobre les nostres activitats?

Segueix-nos al nostre canal

Youtube logo