cap de setmana de maternitat i ioga

 

 

 

 

 

Un taller per aprofundir en la pràctica del ioga, per preparar l'arribada del nadó des d'una mirada conscient i respectuosa, per nodrir-te, per cuidar-te, per viure l'embaràs amb plenitud, presència i vitalitat. Per compartir amb altres mares el viatge de la maternitat...T'animes?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cada embaràs és únic i diferent. Ser mare o pare implica canvis. Tot es transforma: el cos de la dona, la relació de parella, les prioritats, les necessitats, la logística...
Sovint, tant l'embaràs com el part s'assumeix com a propi únicament de la gestant...i què passa amb la parella? Com es pot vincular en tot plegat? Quin paper actiu pot tenir?

En aquest taller coneixerem eines per poder gaudir del part des d'una altra mirada, per compartir experiències i dubtes, per treballar el vincle i la seva transformació, per retrobar-se, per cuidar-se, per fluir i per deixar anar, per desbloquejar, per empoderar, per decidir en comú quin i com volem el part, per descobrir...des de la unió, la consciència i la presència...amb el ioga com a vehicle per poder viure amb plenitud tot aquest bonic i intens viatge cap a la pater o maternitat.